Kisgépes repülés - Örök élmény mindenkinek
   

Élményrepülések - Sétarepülések a Fly-Coop -nál

A Fly-Coop Kft. képzett pilótái, és folyamatosan karbantartott gépei egész évben várják a repülés iránt érdeklődő, a repülés csodáját megtapasztalni vágyó utasaikat!
Séta- és túrarepülések pl. Budapest, Szentendre, Visegrád, Esztergom és a Duna-kanyar területére. Extrém és élményrepülési ajánlataink között pedig megtalálható a romantikus éjszakai sétarepülésen át, a felhők feletti, 2500 m magasság feletti, illetve a másodpilótaként való repülés élménye! A Fly-Coop-nál a repülés minden fajtáját megismerheti: a kisgépes repüléstől a helikopterrel való repülés csodálatos élményéig.

Minden sétarepülési programunkat megvásárolhatja élményrepülési utalvány formájában, melyet ajándékba adhat rokonainak, barátainak, ismerőseinek.

Nézze át ajánlatainkat honlapunkon, a www.flycoop.hu címen, és válassza ki az Önnek legszimpatikusabbat! Ezek után már csak be kell jelentkeznie a tervezett repülés dátuma előtt legalább 3 nappal az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: flycoop@flycoop.hu
Tel.: +36-1 / 249-9803

.

Repülőgép Pilótaképzés

Legyen hobbi, vagy hivatás, az első lépcsőfok a pilótaképzésben a privát pilóta engedély (PPL) megszerzése. Ez egy elméleti tanfolyammal kezdődik, majd azt követően, vagy azzal párhuzamosan egy 45 órás gyakorlati képzéssel folytatódik.
A privát szakszolgálati engedély megszerzésétől kezdve lehet szakosodni vontatásra, transzparens húzásra, illetve mezőgazdasági tevékenységek irányába.
Ha a cél egy Boing vagy egy Airbus, mi útbaigazítjuk a folytatáshoz. Aki hivatásszerűen szeretné űzni a repülést, annak szüksége van egy kereskedlemi engedélyre (CPL). Ennek az engedélynek különböző előfeltételei vannak. Megkezdéséhez minimum 150 repült óra, illetve egy NVFR, azaz éjszakai jogosítás szükséges.

A kiképzés az Európai Egyesített Légügyi Hatóság által meghatározott tematika szerint folyik. Az elméleti tanfolyam a Budaörsi repülőtéren a Kft. által bérelt tanteremben zajlik, míg a gyakorlati kiképzést a cég tulajdonában lévő gépek valamelyikén végzi oktatóval a növendék, szintén Budaörsön.

.

Repülőgépek üzemeltetése, karbantartása, szervizelése

Az üzemeltetést, üzemben tartást és szerviz munkákat megbízás alapján is végzi vállalkozásunk, vagyis géptulajdonos magánszemélyek és vállalatok is megbízást adhatnak arra, hogy a tulajdonukban lévő gépet karbantartsuk, repülésre felkészítsük, illetve, hogy a szükséges időszakos javításokat, valamint az előforduló meghibásodásokból adódó javításokat elvégezzük.

A javítások lehetnek igény szerintiek az esetleges meghibásodások alkalmával, illetve rendszeresek. Olyanok, amelyeket a gyártók írnak elő bizonyos időközönként - repült óra vagy a felszállások száma szerint. Az ezekhez a munkákhoz szükséges hatósági engedélyek mindegyikével rendelkezik a Fly-Coop Légi Szolgáltató Kft.

.

A Fly-Coop Légi Szolgáltató Kft. elérhetőségei

Cím: 1112 Budapest, Kőérberki út 36/a.
Web: www.centroplane.hu, www.flycoop.hu
E-mail: flycoop@flycoop.hu

.

 
         
 
Minden jog fenntartva! © 2006-2019 Budaörsi Repülőtér
Az oldalt készítette: DesignAir