Helikopterezés - Luxus a felhők felett
   

Helikopteres klasszikus panoráma repülések, túrarepülések a Fly-Coop-nál

A sétarepülés nálunk tág fogalom - a klasszikus városnéző, panoráma repüléseken kívül egyéni útvonalakat és kalandtúrákat is kínálunk. Légi túráinkon megmutatjuk Önnek Pest megye és környéke valamennyi kihagyhatatlan látványosságát. Lehetősége nyílik Budapest panorámáját oly távlatokból megtekintenie, ahonnan csak kevesen láthatják. Elrepülhet velünk a vadregényes Duna-kanyarba, és visszaintegethet a Visegrádi várból nézelődő turistáknak. Repülése során megcsodálhatja az Esztergomi bazilika tekintélyt parancsoló türkizzöld kupoláját, vagy a Naszály szikár kőfejtőit.
Tekintse meg honlapunkon legkedveltebb útvonalaink listáját, de ha itt nem találta meg kedvenc uticélját, találja ki Ön saját útvonalát! Kívánsága szerint elrepítjük az ország valamennyi pontjára, és még azon is túl.
Minden sétarepülési programunkat megvásárolhatja élményrepülési utalvány formájában, melyet ajándékba adhat rokonainak, barátainak, ismerőseinek.

Web: www.centroplane.hu, www.flycoop.hu
E-mail: flycoop@flycoop.hu

.

Helikopter Pilótaképzés

A helikopter pilótaképzés Magyarországon ritkaság számba megy. Azon kevés repülési képzési szervezet (ATO) közé tartozunk, akik jogosultak helikopter pilótákat tanítani. Az országban ilyen szervezetből csak néhány létezik. Nem utolsó sorban a Fly-Coop a legrégebbi helikopteres képzéssel foglalkozó repülőiskola. Ha Ön friss jelentkező, mi vállaljuk kiképzését. Ha a helikoptervezetést hivatásának szeretné tudni, akkor nálunk jó helyen jár, ugyanis az EASA által elismert ATO szervezetként képzésünket az Európai Unión belül és még sok más országban is elfogadják.

További információ:
Web: www.centroplane.hu, www.flycoop.hu
E-mail: flycoop@flycoop.hu

.

Géptulajdonosoknak

Szívesen adunk tanácsot egy repülőgép vagy helikopter kiválasztásához, és rendelkezünk mindazzal a jogi, szakmai és technikai háttérrel, ami egy gép üzemeltetéséhez, karbantartásához és javításához szükséges.
Azon kevesek közé tartozunk, akik egy magánrepülőtér működtetéséhez szükséges jogosítványokkal is rendelkeznek. Az engedélyeken túl biztonsággal eligazodunk a jogi útvesztőkben is - aki próbált már repüléssel kapcsolatos ügyeket intézni, tudja miről beszélünk...

.

Légi Szolgáltatásaink

Légitaxi, légifotó, légi megfigyelés, mezőgazdasági szolgáltatások, Forma-1 helikopter transzfer, gépbérlés. Légi szolgáltatásaink igénybevételéhez vegye fel a kapcsolatot cégünkkel!

.

.

A Fly-Coop Légi Szolgáltató Kft. elérhetőségei

Cím: 1112 Budapest, Kőérberki út 36/a.
Web: www.centroplane.hu, www.flycoop.hu
E-mail: flycoop@flycoop.hu

.

 
         
 
Minden jog fenntartva! © 2006-2019 Budaörsi Repülőtér
Az oldalt készítette: DesignAir